Voor afdelings­bestuurders


Opleidingen


Organiseren van acties en evenementen

De Partij voor de Dieren is een echte actiepartij. Daarom organiseren we regelmatig acties en evenementen om kiezers bekend te maken met het gedachtegoed van de partij. Wat voor evenementen of acties kun je organiseren tijdens de campagne? En wat beter niet? In deze webinar gaan we aan de slag met voorbeelden van acties en evenementen die je samen met je afdeling, provinciale werkgroep of lokale werkgroep kunt opzetten.

Bekijk opleiding

Social media voor PvdD-accountbeheerders

Social media is een onmisbaar deel van het werk van een fractie (in wording). Kiezers willen tenslotte weten waarom ze op de Partij voor de Dieren moeten stemmen. Tijdens deze webinar gaan we aan de slag met hoe je social media kunt inzetten in aanloop naar en tijdens de campagne.

Bekijk opleiding

Starten als afdelingsbestuurder

Om je als aspirant lid van het afdelingsbestuur snel wegwijs te maken in onze partij, organiseren we bijeenkomsten voor startende afdelingsbestuurders.

Bekijk opleiding

Vergaderen voor (zittende) afdelingsbesturen en provinciale werkgroepen

In alle provincies zijn leden actief in afdelingen of provinciale werkgroepen. Zij komen regelmatig bij elkaar om af te stemmen, taken te verdelen, plannen te maken, uit te wisselen en besluiten te nemen - een van de knooppunten in het samenwerken binnen de afdeling. Dan is het fijn als dat vergaderen soepel verloopt, binnen de afgesproken tijd, met aandacht voor ieders standpunten, met heldere, gedragen afspraken en goede opvolging. Soepele vergaderingen maken dat bestuursleden hun tijd effectief kunnen besteden, en dat nieuwkomers in het bestuur gemakkelijk hun plek vinden.

Bekijk opleiding