Voor fractie­medewerkers


Opleidingen


Workshop pers en persberichten voor fracties

Naast het delen van nieuws we via onze eigen kanalen (social media, website, nieuwsbrieven), is het uiteraard ook zinvol om het werk van je fractie en van de partij onder de aandacht te brengen bij de media in jouw dorp, stad, regio of provincie. Daar gaat deze workshop over.

Bekijk opleiding

Social media - basis

We organiseren regelmatig een workshop social media. Ben je net begonnen als social media beheerder voor de PvdD? Of heb je al enige ervaring, maar ben je nog onzeker of je op de goede weg zit? Dan is deze workshop voor jou!

Bekijk opleiding

Social media - gevorderden

Naast de basisworkshop social media, organiseren we ook workshops social media voor gevorderden, waarbij je je kennis kunt aanscherpen en uitbreiden. Deze workshop is bedoeld voor mensen met ruime ervaring met social media binnen de partij.

Bekijk opleiding

Social media voor accounthouders van gemeenteteams

Social media is een onmisbaar deel van het werk van een fractie (in wording). Kiezers willen tenslotte weten waarom ze in hun gemeente op de Partij voor de Dieren moeten stemmen. Tijdens deze webinar gaan we aan de slag met hoe je social media kunt inzetten in aanloop naar en tijdens de campagne.

Bekijk opleiding