Voor actieve leden


Opleidingen


Organiseren van acties en evenementen

De Partij voor de Dieren is een echte actiepartij. Daarom organiseren we regelmatig acties en evenementen om kiezers bekend te maken met het gedachtegoed van de partij. Wat voor evenementen of acties kun je organiseren tijdens de gemeenteraadscampagne? En wat beter niet? In deze webinar gaan we aan de slag met voorbeelden van acties en evenementen die je samen met je afdeling/provinciale werkgroep/gemeenteteam(s) kunt opzetten.

Bekijk opleiding

Social media - basis

We organiseren regelmatig een workshop social media. Ben je net begonnen als social media beheerder voor de PvdD? Of heb je al enige ervaring, maar ben je nog onzeker of je op de goede weg zit? Dan is deze workshop voor jou!

Bekijk opleiding

Social media - gevorderden

Naast de basisworkshop social media, organiseren we ook workshops social media voor gevorderden, waarbij je je kennis kunt aanscherpen en uitbreiden. Deze workshop is bedoeld voor mensen met ruime ervaring met social media binnen de partij.

Bekijk opleiding

Social media voor accounthouders van gemeenteteams

Social media is een onmisbaar deel van het werk van een fractie (in wording). Kiezers willen tenslotte weten waarom ze in hun gemeente op de Partij voor de Dieren moeten stemmen. Tijdens deze webinar gaan we aan de slag met hoe je social media kunt inzetten in aanloop naar en tijdens de campagne.

Bekijk opleiding