Master­class: Van idealen naar veran­dering


De Partij voor de Dieren zet niet de kortetermijnbelangen van de mens centraal, maar de belangen van de planeet en ál haar bewoners. Daarin zijn we uniek. Maar wat betekent die unieke positie in de politieke praktijk? Hoe positioneert de Partij voor de Dieren zich binnen het politieke landschap? En hoe zetten we onze idealen om in politieke resultaten?


Voor wie
  • Fractie­medewerkers
  • Leden met politieke ambitie
  • Actieve leden
  • Afdelings­bestuurders
Categorie
  • PvdD-politiek

De Eerste Kamerfractie van de Partij voor de Dieren organiseert een Masterclass waarin we ingaan op deze vragen. Zo kom je als actief lid, vertegenwoordiger of medewerker nog beter beslagen ten ijs in de politieke arena.

De masterclass wordt afwisselend gegeven door Niko Koffeman en Christine Teunissen, senatoren voor de Partij voor de Dieren.

Voor wie
Deze masterclass is bij uitstek geschikt voor fractiemedewerkers en actieve leden met politieke ambitie.

Waar/wanneer
Eerste Kamerfractie Partij voor de Dieren, Den Haag

Agenda


25 mei 13:00 - 15:30

Aanmelden

Deze masterclass is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben binnen de partij en bekend zijn met ons gedachtegoed en onze manier van politiek bedrijven. Deelname kan daarom alleen op voordracht van je afdeling. Als je interesse hebt in deze masterclass, kun je dat aan je afdeling/provinciale werkgroep laten weten. De contactgegevens vind je hier.